VELUX Insectenhor

ZIL C4A 55 x 98 cm [inbouwmaat] Geschikt voor LuXtra dakramen
€ 110,- Incl. 21% BTW
Wij leveren voor de LuXtra dakramen, insectenhorren van VELUX.
Waarom insectenhorren van VELUX? Functionaliteit en kwaliteit. Geen ander insectenhor past beter op een LuXtra dakraam dan de insectenhor ZIL van VELUX. De insectenhor wordt op de interieurafwerking (aftimmering) gemonteerd. De cassette is precies op maat gemaakt en de zijgeleiding krijgt u altijd op overlengte zodat u, ook als uw dakraam schuin in het dakbeschot is afgetimmerd, de insectenhor passend kan maken.
Direct uit voorraad leverbaar
Maak een keuze uit de onderstaande kleuren
Kleurcode:
8888 Zwart
De getoonde kleuren kunnen door instellingen van uw monitor afwijken van de werkelijke kleuren
€ 110,- Incl. 21% BTW

Specificaties ZIL C4A

Wij leveren voor de LuXtra, VELUX, RoofLITE en DAKSTA dakramen, insectenhorren van VELUX. Waarom insectenhorren van VELUX? Functionaliteit en kwaliteit. Geen ander insectenhor past beter op een LuXtra dakraam dan de insectenhor ZIL van VELUX.

De insectenhor wordt op de interieurafwerking (aftimmering) gemonteerd. De cassette is precies op maat gemaakt en de zijgeleiding krijgt u altijd op overlengte zodat u, ook als uw dakraam schuin in het dakbeschot is afgetimmerd, de insectenhor passend kan maken.

VELUX insectenhor ZIL

 

  • Hor in cassettesysteem
  • Vuilafstotend PVC gaas
  • Behoud van uw uitzicht
  • Montage op aftimmering
  • 3 jaar VELUX garantie

 

De insectenhor type ZIL kan gecombineerd worden met andere raamdecoratie producten zoals verduisteringsgordijnen en buitenzonwering.