LuXtra Buitenzonwering

MIR C4A 55 x 98 cm [inbouwmaat] Geschikt voor RoofLITE dakramen
€ 48,- Incl. 21% BTW
De warmtewerende buitenzonwering voor LuXtra dakramen is speciaal ontworpen om de warmte in de kamer te verminderen.  De warmtewerende zonwering zit aan de buitenkant, het dakraam blijft hierdoor gewoon bedienbaar. Doordat de screen aan de buitenkant van het raam is gemonteerd, wordt de warmte verstrooid, voordat het glas wordt bereikt. De warmte die de kamer bereikt, wordt tot wel 70% verminderd zonder dat de screen de kamer volkomen verduistert.
Direct uit voorraad leverbaar
Maak een keuze uit de onderstaande kleuren
Kleurcode:
4260 Zwart
De getoonde kleuren kunnen door instellingen van uw monitor afwijken van de werkelijke kleuren
€ 48,- Incl. 21% BTW

Specificaties MIR C4A

LuXtra buitenzonweringen in cassettesysteem worden aan de buitenzijde van het dakvenster op de bovenkap gemonteerd. De cassette is in dezelfde kleur als de buitenlijsten van het dakraam waardoor de cassette vrijwel niet opvalt.

Het semi-doorschijnend, warmtewerend rolgordijn (screen), gemaakt van PVC gecoat glasvezel houdt de warmte tegen voordat het glas bereikt wordt. Doordat het doek 2 cm breder is dan het ruit, biedt het meer bescherming bij een openstaand raam.

Om het product te gebruiken, opent u het dakraam en draait het 165° om de as, daarna trekt u het screen uit de cassette en zet het vast aan de twee haakjes. Sluit het dakraam en het doek zal zichzelf over het glas heen trekken. Het dakraam blijft te allen tijde gewoon bedienbaar.

LuXtra buitenzonwering MIR

 

  • Screen in cassettesysteem
  • Tot 70% warmte-reducerend
  • PVC gecoate glasvezel doek
  • UV- en waterbestendig
  • Van binnenuit bedienbaar
  • Semi-doorschijnend
  • Monteren zonder te zagen
  • 2 jaar garantie

 

Download PDF bestand MIR Montagehandleiding MIR

 

De buitenzonwering type MIR kan gecombineerd worden met andere raamdecoratie producten zoals verduisteringsgordijnen en insectenhorren. De buitenzonwering MIR past alleen op dakramen van LuXtra, RoofLITE en DAKSTRA.